HEDEF LGS 2024 Projesi

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS sınavı öncesi okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından sınav kaygısı- dikkat ve odaklanma semineri düzenlendi.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile Geleceğimi Bugüne Taşıyorum Projesi kapsamında ilimizdeki Fen Lisesi tanıtımına katılmıştır

Ara

Rehber öğretmenimiz Zeynep Türk Ulutaş tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize zaman yönetimi ve motivasyon konulu broşür hazırlandı.

BROŞÜR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKALYINIZ.

Ara

Okulumuz 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine rehber öğretmeni Zeynep Türk Ulutaş tarafından etkili ve verimli çalışma yöntemleri ve üst öğrenime geçiş sınavları hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

Ara

Okulumuz 8. sınıf kız öğrencilerimizle ilimizde bulunan Mehmet Emin saraç proje imam hatip lisesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizin  motivasyon düzeyini artırmak için okul rehber öğretmenikiz ve 8. Sınıf sınıf rehber öğretmenlerimizle ev ziyaretleri duzenledik.

Öğrenci velilerimizle öğrencilerimizin hem sosyal hem akademik yönlerini konuştuk çalışma alanlarında gozlemde bulunduk.

Hedef LGS 2024 Kasım Ara Tatil Kamp Programı Oluşturulmuştur.

8. Sınıf Öğrencilerimize Özel Ara Tatillerini Değerlendirmek Adına Okulumuzda Kamp Programı Düzenlenecek ve Deneme Sınavları Soru Çözümleri Yapılacaktır.

Hedef LGS 2024 1. Dönem Deneme Sınavı Takvimi Oluşturulmuştur.

Haz

Okul rehber öğretmenimiz Zeynep TÜRK ULUTAŞ tarafından LGS öncesi 8. sınıflarımıza dikkat ve odaklanma semineri düzenlenmiştir.

Ara

Hedef LGS 2924 Projesi sene başında öğretmen, öğrenci ve velilerimize toplantı yapılarak anlatılmştır.

Şbt

Okulumuz Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün HEDEF LGS 2022 Projesini Uygulayan  Pilot okullar arasına seçilerek  yeni bir başarıya imza atmıştır. Proje kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetlerimiz.