Ock

WİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ock

Şehidimiz YASİN KARACA'NIN ALMUS Ormandibi köyüne giderek evinde ziyaret ettik. Okuduğumuz Hatm-i Şerifleri dualadık hepinizden selam ve dua götürdük.Sehidimizin ailesinin de çok selamlarını getirdik. Allah şehedetini kabul eylesin ailesine sabır versin.

Ara

Bu hafta sabah namazı buluşması etkinliğini okulumuzda gerçekleştirerek kahvaltı ikramında bulunduk. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerle yapılan programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Kır ve Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan da katılım sağladılar.

Ara

Sosyal bilgiler dersinde kültürel değerlerimizi tanıyalım konusu  doğrultusunda 5A sınıfı ile Tezhip çalışması yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda boykot mallarına dikkat edilerek yerli malı haftası kutlanmıştır.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 7. sınıf kız sınıflarına seminer salonunda LGS bilgilendirmesi yapılmıştır.

Ekm

Amatör spor haftası ferdi masa tenisi musabakasinda kupaları aldık.

Yıldız Kızlarda İlk dört ve Yıldız Erklerde 2 ve 3. oklumuz öğrencilerinin.

KIZLARDA

1. İZGİ ÇOKGULER

2. HACER CENDEK

3. ELİF SELVİ

4. CEMRE BENDEN

ERKEKLER

2. HADİ ÇIKRIKÇİ

3. YASİN KÖRÜK

Dereceye giren öğrencilerimizi ve hocamızı kutluyoruz.

1. Dönem Okulumuz Ortak Sınav Takvimi

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Okumuzda yapılan bu tatbikatta gösterdikleri ciddiyet ve çök, kapan, tutun yöntemini başarı ile yapan tüm personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul başkanı seçimlerini bitirmiş bulunmaktayız.

Aday olarak belirlenen 7 öğrencimiz arasından 6-D sınıfı öğrencimiz Mehmet Akif ÇİĞDEM okul başkanı olmuştur.

Ekm

Tokat milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlaması dolayısıyla okulumuzu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Öğretmenlerle çeşitli istişarelerde bulunan milletvekilleri okulun fiziki durumu ile ilgili gerekenin yapılacağını söylediler.  Milletvekillerine İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, AK Parti İl Başkanı Ali Özer de eşlik etti. İlimizin yetiştirdiği en büyük degerlerden olan Ali Demirhan hocamızın da katıldığı istişarede öğretmenlik mesleğinin önemi hocamız tarafından vurgulandı.

EVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Tokat İl Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOGÜ İslami İlimler Fakültesi iş birliğinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.

Karşıyaka GOP Merkez Camii Mehmet Emin Saraç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda İl Müftüsü Esat Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, TOGÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İnanır, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Programda Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Proje öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, İşaret diliyle ilahi ve koro eşliğinde ezgi ve ilahiler seslendirildi

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Esat Yapıcı, Efendimiz'in (sav) kişiliği ve ahlakı hakkında konuştuktan sonra şu ifadelere yer verdi: "Efendimizi çok sevmenin alameti, onun gibi yaşamak, onun ahlakıyla ahlaklanmaktır. Efendimiz (sav) gençleri çok severdi" dedi.

Sonrasında TOGÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İnanır  tarafından ‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ konulu konferans gerçekleştirdi.

Tem

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tokat İl Müftülüğü işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda yürütülen Zarafet Okulu projesi kapsamında yapılan çalışmaların sunulduğu sergi açılışı protokolün katılımı ile bugün saat 10.00'da gerçekleştirildi. Sergi açılışına Sayın Valimiz Numan Hatipoğlunun saygıdeğer eşi Ayfer Hatipoğlu, Milletvekili Cüneyt Aldemir Beyin eşi Şule Aldemir, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Beyefendinin eşi Hatice Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdür vekili Abdullah Taştan, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İnanır, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Peşman, STK temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. El emeği göz nuru onlarca ürünün sergilendiği, ilahi ve işaret dili ile ezgilerin icra edildiği programda hafızlıkla beraber verilen sanat ve spor egitimlerine dikkat çekildi. Katkısı olan tüm kurum ve kişilere teşekkür edildi.

Haz

Okulumuzda değerlerle ilgili duvar gazatesi şeklinde pano hazırlanmıştır.

Haz

Okulmuzda düzenli olarak her ay deneme sınavları yapılmıştır. Sonuçlar değerlendirilip veli ve öğrencilerle paylaşılmıştır.