Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte bisiklet turu yaptık.

Haz

Oklumuzda Ramazan ayında ramazan sandığı uygulaması yapılmıştır.

Haz

Deprem bölgesinde edindiğimiz kardeş okullarımızla birlikte öğrencilerimiz toplam 1071 hatim okuyarak, depremde vefat eden kardeşlerimize dualarda bulunmuşlardır.

Haz

Her hafta cuma namazları imam hatip lisesisinden gelen öğrencilerimizle birlikte okulmuzda kılınmaktadır.

Haz

Okulumuzda İslam medeniyeti kolidoru oluşturularak öğrencilere islam alemi düşünürleri ve eserleri hakkında bilgiler verildi.

Haz

Oklumuz STEM odasında aklı zeka oyunları olarak satranç, hedef 5, mangala, labirent v.b bir çok oyun öğrencilerimizin hizmetine sunulmşutur.

Haz

Okulumuzda her hafta ayet ve hadisler panolarda paylaşılmıştır.

Haz

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Özdemir, 4 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak olan LGS'ye girecek öğrencilerimize motivasyon ziyaretlerinde bulundu. Sayın Müdürümuze kıymetli ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimince yürütülen Sağlıklı Nesil Başarılı Gelecek Projesi kapsamında Türk Böbrek Vakfı tarafından "Sağlıklı Beslenme ve Böbrek Sağlığı" konulu seminer verildi.

Haz

Küçükler Futsal turnuvasında okulumuz takımı grup birinciliği alarak il birinciliği yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. öğrenciler ve öğretmenimizi kutluyoruz.

Meraklı mucitlerimiz Yağıbasan Medresesinde icatları tanıdı ve keşfettiler

NOT :SARI FON ASİLLER, MAVİ FON YEDEKLERDİR.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğetmenleri ile birlikte hafta sonu sabah namazı buluşması sonrasında kahvaltı programı yapıldı.

Ara

Sayın Valimizin eşi AYFER HATİPOĞLU hanımefendi okulumuzu ziyareti. Hafız öğrencilerimizle sohbet edip geleceğe yönelik kariyer planlamaları hakkında istişare ettiler.

PROJE İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ İÇİN ZARİFÇE BİR DOKUNUŞ

Tokat Mehmet Akif Ersoy Proje İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Kur'an Kursu'nda "Geleceğin Hafızlarına Nebevi Metodla Zarifçe Bir Dokunuş" projesi hayata geçirildi.

Nisan 2022 tarihinde başlayan proje ile öğrencilere işaret dili eğitimi verilmektedir. Kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ve engelli bireylerle iletişimi sağlamak amacıyla

50 öğrenciye eğitim verilmeye devam edilmektedir. Bu süreçte öğrenciler işaret dilinde temel kavramları öğrendi ve ardından 10 öğrenci ile ilahi korosu oluşturuldu.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun eşi Göksel Pamuklu hanımefendinin koordinesinde başlatılan ve Proje Hafızlık Yöneticisi Züleyha Kaya'nın yürüttüğü proje ile hafız adayı

bir öğrencinin hafızlığını bitirdiğinde sadece hafız olmaktan öte sesini iyi kullanabilen, bir sanat icra edebilen, hafızlığın ağırlığını taşıyabilen ve bulunduğu ortamlarda

örnek bir hafız olması amaçlanmaktadır.