Mrt

Okulumuz ögretmenlerinizin katkıları ile öğrencilerimize iftar yemeği verildi.

Dolu dolu geçen iftar günümüzde

17:00-18:00  arasi öğretim görevlisi

Dr. İbrahim Enes ÖNER hocamızla yapay zeka ve gelecekteki yeri hakkinda seminer,

18:00-18.30 arasi Filistin ve Türk bayraklarını alarak öğrencilerimizle birlikte

İsrail zulmünü unutturmama ve boykotu canlı tutmak için yürüyüş ve sloganlar attık.

İftarimizi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte açarak iftar sonrasi çeşitli etkinlikler yapıldı.

Gençlerin eğlendiği, öğrendiği ve farkındalık calismalarinin yapıldığı

Guzel bir günü geride bıraktık.

Mrt

Okulumuzda Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri okul çıkışlarında öğrencilerimize on parmak klavye açılmıştır.

Gelişen teknolojiye ayak uydurma hızları bu kurslar ile daha hızlı olacak.

Mrt

Oklumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulunün 103. yıldönümünde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili şiirler okunarak videolar izlendi.

Okulumuz koro ekibi istiklal marşı şiirini seslendirdiler.

Mrt

OKULUMUZDA RAMAZAN AYI İLE BİRLİKTE ÇEŞİTLİ PANOLAR VE ETKİNLİK KÖŞELERİ OLUŞTURULMUŞTUR.

Son olarak okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından okul içinde hazırlanan Ramazan Sokağı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Abdullah Taştan' ın katılımıyla açıldı.

Ramazan davulu ile maniler, ilahiler, Karagöz Hacivat gösterisi ve dualar eşliğinde açılışı yapılan Ramazan Sokağında, Ramazan'ın önemi, Ramazan'la ilgili güzel sözler,

Ramazan sokağında bulunabilecek güzellikler, Ramazan emojileri, ödüllü sorular gibi bölümler yer aldı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile okulumuz Mehmet Akif Ersoy İHO da yürütülmekte olan Örgün

Eğitim ile birlikte hafızlık projesi kapsamında 5. sınıflar hafızlığa başlama törenini Karşıyaka Merkez GOP Camii konferans salonunda gerçekleştridik.

Allah bu hayırlı yola çıkan tüm öğrencilerimize hafız olmayı nasip etsin.

Şbt

Ölme Değerlendirme Merkezi(ÖDM) müdürü Tekin GÜR ve ekibi okulumuzu ziyaret ettiler. Milli eğitim bakanlığı kapsamında yapılan ortak sınavlar hakkında okulumuz öğretmenlerine bilgilendirmelerde bulundular.

Şbt

Tokat il Müftümüz sayın Esat YAPICI okulumuz ziyaret ettiler. Okulumuz hafızlık öğrencilerimiz ve hocalarımızı ziyaret ederek, hafızlık süreçleri hakkında bilgi aldılar. Hafızlığın önemi hakkında gençlerle istişare edip dualarda bulundu. Müftümüze Kudüs temalı tablo hediye edildi.

Şbt

Mehmet Akif Ersoy İHO olarak 2. Dönem başı öğretmenler toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Yüz yılın felaketi olan depremin yıldönümünde okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır. Deprem tatbikatı sonrasında depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Ock

Birinci dönem bitti karneler dağıtıldı. İlk dönem için derece alan gençlerimiz ödüllendirildi.

Okulumuz 1. dönem dereceleri şu şekilde gerçekleşti.

AĞIRLIKLI DÖNEM SONU NOTUNA GÖRE:

5. sınıflar birincisi Zümra Helvacıoğlu, ikincisi Fatma Duru Divarcı, üçüncüsü Aybüke Esma Selimoğlu.

6 sınıflar birincisi Muhammed Yusuf Kaymak (aynı zamanda okul birincisi), ikincisi Neris Sena Muslu, üçüncüsü Kaan Yavuz.

7 sınıflar birincisi Elif Uzun (okul ikincisi), Zeynep Ece Altan (okul üçüncüsü), Zehra Nasrullahi.

8 sınıflar birincisi Beyzanur Mustafaoğlu, ikincisi Berra Köse, üçüncüsü Muhammed Yasin Körük

DENEME SINAVI DERECELERİ

5.sınıflar Zeynep Ela Kaya, Zeynep Nasrullahi, Zeynep Gül Abur,

6.sınıflar Muhammed Yusuf Kaymak, Neris Sena Muslu, Yusuf Eymen Akdağ.

7.sınıflar Elif Uzun, Ayza Tuana Türk, Zeynep Ece Altan.

8. sınıflar Beyza Nur Mustafaoğlu, Berra Köse, Hadi Çıkrıkçı, Muhammed Yasin Körük, Asaf Bay

ŞUBELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI DERECELERİ

5.Sınıflar 5/B

6.Sınıflar 6/D

7.Sınıflar 7/E

8.Sınıflar 8/B, 8/C

Ock

MEHMET AKİF ERSOY HAFIZLIK PROJE İMAM HATİP ORTAOKULU KAYIT KABUL SINAVI BAŞVURUSU BAŞLAMIŞTIR.

SINAV TARİHİ: 05/05/2024 PAZAR GÜNÜ

NOT:

HAFIZLIK PROJE SINIFI SADECE KIZ ÖĞRENCİLER İÇİNDİR.

DİL PROJE SINIFLARI HEM KIZ HEM ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİNDİR.

SON BAŞVURU TARİHİ: 04/05/2024

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Ock

Okulumuz ŞÖK toplantılarını yaparak öğrencilerimizin durumları hakkında detaylı bilgiler aldık. İkinci dönem için gerekli önlemler ve faaliyetler hakkında istişareler yapıldı.

Aynı zamanda okulumuzda görev yapmakta olan İngilizce öğretmenimiz Çağıl hocanın tayini çıkması sebebi ile beraber yemek yenip hediye taktiminde bulunuldu. Bundan sonraki görev yeri hayırlı olsun.

Ock

Dönem sonu haftalık faaliyetler kapsamında okulumuz tüm şubeler arasında bilgi yarışması yapılmıştır.

Kazanan öğrencilerimize ödül olarak idare tarafından sinemaya götürülecektir. Herdersten 2 şer sorunun sorulduğu yarışmada kazanan sınıflar şöyle oldu.

5. sınflarda 5-B şubesi,

6. sınıflarda 6-D şubesi,

7. sınıflarda 7-E şubesi,

ve 8. sınıflarda yedek sorularda dahil tüm soruları doğru cevaplayarak 8-C ve 8-A şubeleri birinci olmuştur.

Ock

Dönem sonu öğrencilerin gelişim için haftalık faaliyet planı yapılmıştır.

WİDEO İÇİN TIKLAYIN